Bin och utrustning till salu

Det kom ett meddelande från en medlem som avvecklar sin biodling. Ta chansen och utöka din biodling:

Hej på er.
Jag chansar att få en kontakt med er denna väg.
Jag håller till uppe vid Färentuna och har nu tänkt att avveckla min hobby pga. tidsbrist.
Min mentor under alla år har varit Bengt Haglund på Munsö och jag erbjöd nu mina bin till honom. Men tyvärr så ska han dra ner på sin verksamhet så då försöker jag bli av med dem på annat sätt.
Det är antagligen inte den bästa tiden att sälja iväg sina bin nu efter skörd men jag försöker ändå annars får det bli till våren. Det gäller 5 st samhällen som nu står på Bifor. minst 4 frigolitlådor finns till dessa, ramar till dessa finns men med vaxet i och några extra bottnar/tak. Slungan … en handvevad 4-ramars i väldigt fint skick ska också säljas.
Tacksam om jag kan  få någon återkoppling på detta och ni tror det finns några intressenter eller om det går att sprida information inom er förening. I sista hand tänkte jag använda blocket men helst undviker jag det.
Mvh Per Chressman
Tel 0708-928505