Hej alla biodlarvänner,

Söndagen den 27 september ansvarar biodlarföreningen för caféet på Ekebyhovs slott. På programmet står Konstringen varför vi förväntar oss många Cafégäster.

Vi behöver därför hjälpas åt med allt från bakning till hjälp i köket och servering.

Gällande bakning så finns det särskilda recept för Ekebyhovs slottspaj (äppelkaka) I övrigt får man välja att baka vad man vill men inget får innehålla nötter. Lägg gärna med en innehållsförteckning. Vi behöver även några glutenfria kladdkakor.

Det är roligt om så många som möjligt kan vara med, men för att det inte ska bli för många vissa tider och kanske ingen alls andra, vore det fint om ni meddelar vilken tid enligt nedanstående schema som skulle passa er bäst.

Under Coronapandemin gäller speciella regler för serveringen. Så länge som möjligt sker serveringen utomhus då vädret tillåter. Inomhus är borden möblerade med avstånd mellan borden. Social distansering råder överallt, men maxantalet 50 personer gäller inte för caféverksamheten.

Däremot är bufféservering inte tillåten.

Kaffeutbudet kommer att vara reducerat och kaffebröd serveras enbart på förberedda assietter.

Enligt folkhälsomyndigheten bör personer som är 70+ inte ingå i serveringspersonalen men mer än gärna bidra med bakverk!

Caféet är öppet mellan 12.00 till 16.00.

Bakverk som behövs:

8-10 Ekebyhovs slottspaj (kontakta My för recept).
6 kladdkakor
3 glutenfria kladdkakor
75 bullar
Chokladbollar
Olika småkakor
Sockerkakor

Hör av dig med vad du har möjlighet att hjälpa till med och berätta vad du kan bidra med till My på my.alverback@gmail.com alternativt sms på 070-5733142.